Tag på en dejlig kanotur i 2 dage, med start i Åstedbro og slutsted i Ry.

Oplev Danmarks smukkeste kanotur ved at sejle på Gudenåen. Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning på B&B har vi tænkt på det hele for dig.

Det er muligt at købe denne pakke fra 1/7-9/8

1. dag : I sejler fra Åstedbro til Voervadsbro, turen i dag er ca 20 km og tager ca 5-5,5 time. Her bliver i hentet  kl. 17.00 og kørt videre til B&B.
2. dag: I bliver kørt ned til kanoen/ kanoerne kl. 10.00 og sejler fra Voervadsbro til Skimminghøj teltplads i RY. Dette er ca. 17 km og tager ca 5 timer. Herfra står I selv for hjemrejsen.  

Pris for 1 kano i 2 dage med 1 overnatning

  • Pris ved 2 pers. 2.300,- kr.
  • Pris ved 3 pers. 2.500,- kr.

Husk at reservere så hurtig som muligt, Dette er en meget populær pakketur – I denne pakke kan man tilkøbe opredning til 3. person  200,- kr. Sengelinned er inkl i prisen. I kan tilkøbe morgenmad til 85,- kr pr pers. Aftensmad kan bestilles  hos B&B, ved henvendelse 3 dage før ankomst eller i kan selv lave jeres medbragte mad. Madpakker kan bestilles hos B&B til den sidste dag.

Vi tager forbehold for fuldt booket til ønsket dato.

Booking forespørgsel

Pris: -

Bemærk: Turen er først endeligt booket,
når du får en bekræftelse retur fra os!