Teambuilding og fællesskab på Gudenåen

Kanotur på Gudenåen – en magisk oplevelse for din virksomhed

Oplev Gudenåens charmerende, vidunderlige og varierede natur på en kanotur, der giver dig og dine kolleger et velfortjent og lærerigt pusterum i en travl hverdag i jeres virksomhed.

Gudenåen snor sig smukt gennem landskabet, og I ved aldrig, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Undervejs møder I spændende kulturlandskaber, åbne enge med græssende køer, smukke skovarealer, duftende marker og teltpladser med plads til masser af bålhygge.

Hvorfor er en kanotur en god idé?

En kanotur på Gudenåen er en fantastisk oplevelse, der styrker kommunikationen, samarbejdet og fællesskabet i din virksomhed, når I skal navigere kanoen, sætte telte op eller lave mad over bålet.

Hvordan kommer vi af sted?

Tre timer eller to dage med overnatning i telte, hytter eller B&B? I vælger selv, hvor længe I vil være af sted på kanoturen. Hvad enten I vælger en kort eller længere tur, skræddersyr vi kanoturen efter jeres ønsker og behov. Vi tager hånd om alt det praktiske og planlægger jeres tur ned i mindste deltalje, så I kan fokusere på at få en god oplevelse, hvor I får styrket sammenholdet, fornyet energi og arbejdsværktøjer, I kan bruge i jeres dagligdag i virksomheden.

En kanotur på Gudenåen...

  • ryster medarbejderne sammen
  • giver fornyet energi til arbejdsdagen
  • lærer jer at kommunikere tydeligt
  • styrker samarbejdet og sammenholdet
  • er for alle uanset køn og alder
  • giver et sug i maven og en oplevelse for livet

Teambuilding – sjov teambuilding ryster dig og dine kolleger sammen

Teambuilding er et gyldent værktøj, når du og dine kolleger skal rystes sammen og blive dygtigere til at samarbejde, kommunikere og skabe resultater i virksomheden.

I et samarbejde med Tørring Kanoudlejning kan du vælge at kombinere jeres kanotur med planlagte teambuilding aktiviteter, eller du kan vælge at blive på land og fokusere på at løse sjove, udfordrende og udviklende opgaver sammen med dine kolleger.

Hvorfor er teambuilding vigtig?

Med professionel teambuilding bliver I dygtigere til at arbejde sammen om at nå virksomhedens mål gennem en stærkere teamspirit, en forbedret kommunikation og et godt fællesskab, hvor I spiller hinanden gode. Teambuilding er altså en sund investering i din virksomhed, hvad enten formålet er en sjov indledning på en firmafest, et velfortjent pusterum eller en decideret kursusdag med fokus på udvikling, samarbejde og kommunikation.

I Tørring Kanoudlejning tilbyder vi et væld af forskellige teambuilding aktiviteter, og vi er eksperter i at sammensætte et program, der appellerer til både kvinder og mænd i alle aldre. Et lille udvalg af vores teambuilding aktiviteter

Humoristiske icebreakers
Små sjove, hyggelige og udfordrende icebreakers, der ryster jer godt sammen.
Tid: 2 timer
Pris: 2.000 kr. + 200 kr. pr. deltager

Adventure Games
Sjov holdkonkurrence med masser af smil, samarbejde, latter og high fives.
Tid: 3 timer
Pris: 2.500 kr. + 300 kr. pr. deltager 

Bueskydning
Spænd buen, indstil sigtekornet og få en eventyrlig Robin Hood oplevelse.
Tid: 2 timer
Pris: 2.000 kr. + 100 kr. pr. deltager

GPS Adventure
Holdkonkurrence hvor I navigerer efter GPS og løser spændende opgaver.
Tid: 4 timer
Pris: 4.000 kr. + 400 kr. pr. deltager

Alle priser er ekskl. moms

I kan også spise her, som en del af oplevelsen. Her kan du se, hvilke retter vi tilbyder


Kontakt os og book dine oplevelser

bubble