Firmatur og fællesskab på Gudenåen

Kanotur på Gudenåen – en magisk oplevelse for din virksomhed

Oplev Gudenåens charmerende, vidunderlige og varierede natur på en kanotur, der giver dig og dine kolleger et velfortjent og lærerigt pusterum i en travl hverdag i jeres virksomhed.

Gudenåen snor sig smukt gennem landskabet, og I ved aldrig, hvad der gemmer sig bag næste hjørne. Undervejs møder I spændende kulturlandskaber, åbne enge med græssende køer, smukke skovarealer, duftende marker og teltpladser med plads til masser af bålhygge.

Hvorfor er en kanotur en god idé?

En kanotur på Gudenåen er en fantastisk oplevelse, der styrker kommunikationen, samarbejdet og fællesskabet i din virksomhed, når I skal navigere kanoen, sætte telte op eller lave mad over bålet.

Hvordan kommer vi af sted?

Tre timer eller to dage med overnatning i telte, hytter eller B&B? I vælger selv, hvor længe I vil være af sted på kanoturen. Hvad enten I vælger en kort eller længere tur, skræddersyr vi kanoturen efter jeres ønsker og behov. Vi tager hånd om alt det praktiske og planlægger jeres tur ned i mindste deltalje, så I kan fokusere på at få en god oplevelse, hvor I får styrket sammenholdet, fornyet energi og arbejdsværktøjer, I kan bruge i jeres dagligdag i virksomheden.

En kanotur på Gudenåen...

  • ryster medarbejderne sammen
  • giver fornyet energi til arbejdsdagen
  • lærer jer at kommunikere tydeligt
  • styrker samarbejdet og sammenholdet
  • er for alle uanset køn og alder
  • giver et sug i maven og en oplevelse for livet

Firmatur – sjov firmatur ryster dig og dine kolleger sammen

Teambuilding er et gyldent værktøj, når du og dine kolleger skal rystes sammen og blive dygtigere til at samarbejde, kommunikere og skabe resultater i virksomheden.

I et samarbejde med Tørring Kanoudlejning kan du vælge at kombinere jeres kanotur, med forplejning hele dagen. I kan starte med morgenmad, få frokostpose med på selve kanoturen og vende tilbage til Tørring og spise aftensmad efter en dejlig dag. 

Kontakt os og book dine oplevelser

Vi Tilbyder Biltransport og Gratis Parkering
bubble