Tag på kanotur i 2 dage og overnat i opslået telt

En tur i Kano i 2 dage, med start i Tørring og med slutsted i Voervadsbro eller Klostermølle.

Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning i opslået telt på Åstedbro teltplads eller Vestbirk elite campingplads, har vi tænkt på det hele for dig.

I skal selv medbringe:
Liggeunderlag/luftmadras, sengetøj, sengelinned, håndklæder og viskestykke. Der kan tilkøbes grillpakke og madpakke på campingpladsen, dog skal dette bestille dagen før.

Det er muligt at sejle fra Tørring fra d. 16. juni og indtil ca. d. 1. oktober.

Tag på kanotur i 3 dage og overnat i opslået telt

Dejlig tur i kano i 3 dage, med start i Tørring og med slutsted i Ry.

Oplev Danmarks smukkeste kanotur ved at sejle på Gudenåen. Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning i opslået telt på campingplads og teltplads, har vi tænkt på det hele for dig.

Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning i opslået telt på Åstedbro teltplads eller Vestbirk Elite campingplads, har vi tænkt på det hele for dig.

Vi har 2 ruter når i ønsker at overnatte i opslået telt. 

Rute 1

  1. dag  Tørring til Åstedbro – ca. 14 km
  2. dag  Åstedbro til Vestbirk – ca. 13 km
  3. dag  Vestbirk til Klostermølle – ca. 14 km

 Rute 2

  1. dag Åle – Vestbirk – ca. 16 km
  2. dag Vestbirk – Gl. Rye – ca. 17 km
  3. dag Gl. Rye – Ry – ca. 10 km.

 I skal selv medbringe: 

Liggeunderlag/luftmadras, sengetøj, sengelinned, håndklæder og viskestykke. Der kan tilkøbes grillepakke og madpakke på campingpladsen, dog skal dette bestille dagen før.

Det er muligt at sejle fra Tørring fra d. 16. juni og indtil ca. d. 1. oktober.