Tag på kanotur i 2 dage og overnat i opslået telt

Nyhed! Nu med feltsenge

En tur i Kano i 2 dage, med start i Tørring og med slutsted i Voervadsbro eller Klostermølle.

Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning i opslået telt på Åstedbro teltplads eller Vestbirk elite campingplads, har vi tænkt på det hele for dig.

I skal selv medbringe:

Sengetøj, sengelinned eller lagen og sovepose, håndklæder og viskestykke. Der skal medbringes lagen. Madpakke til 1. dagen kan bestilles hos os, dog senest 2 dage før afgang. Der kan tilkøbes morgenmad og madpakke hos Åstedbro teltplads og købes mad på Vestbirk Camping.

Dette er ikke et luksus Glamping telt, men et familie telt med 2 senge i en sovekabine og 2 senge i forrummet. Ønsker du at ligge mere blødt kan det anbefales, at du tager et liggeunderlag med til at ligge ud på feltsengen.

Det er muligt at sejle fra Tørring fra d. 16. juni og indtil ca. d. 1. oktober.

Tag på kanotur i 3 dage og overnat i opslået telt

Nyhed! Nu med feltsenge.

Dejlig tur i kano i 3 dage, med start i Tørring og med slutsted i Ry.

Oplev Danmarks smukkeste kanotur ved at sejle på Gudenåen. Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning i opslået telt på campingplads og teltplads, har vi tænkt på det hele for dig.

Uanset om du er af sted sammen med dine børn, venner eller kæresten, får du en unik naturoplevelse. Har du en travl hverdag, giver en kanotur dig ro og tid til at slappe af og lade dine batterier op. Med overnatning i opslået telt på Åstedbro teltplads eller Vestbirk Elite campingplads, har vi tænkt på det hele for dig.

Vi har 2 ruter når i ønsker at overnatte i opslået telt. 

Rute 1

  1. dag  Tørring til Åstedbro – ca. 14 km
  2. dag  Åstedbro til Vestbirk – ca. 13 km
  3. dag  Vestbirk til Klostermølle – ca. 14 km

 Rute 2

  1. dag Åle – Vestbirk – ca. 16 km
  2. dag Vestbirk – Gl. Rye – ca. 17 km
  3. dag Gl. Rye – Ry – ca. 10 km.

 I skal selv medbringe: 

Sengetøj, sengelinned eller lagen og sovepose, håndklæder og viskestykke. Der skal medbringes lagen. Madpakke til 1. dagen kan bestilles hos os, dog senest dagen før afgang. Der kan tilkøbes morgenmad og madpakke hos Åstedbro teltplads og købes mad på Vestbirk Camping.

Dette er ikke et luksus Glamping telt, men et familie telt med 2 senge i en sovekabine og 2 senge i forrummet.
Ønsker du at ligge mere blødt kan det anbefales, at du tager et liggeunderlag med til at ligge ud på feltsengen.

 Det er muligt at sejle fra Tørring fra d. 16. juni og indtil ca. d. 1. oktober.